Sundhedsvisioner
Sundhedsvisioner
Mar 26, 2021
#47 Fra offentlig leder til topjob i det private. Interview med Anne Mette Fugleholm, direktør ved Diakonissestiftelsen
Play • 40 min

Anne Mette Fugleholm har været administrerende direktør for det private sundhedstilbud Diakonissestiftelsen siden 2012. Før da var hun topleder i både den offentlige hospitalssektor og i Københavns Kommune. Hun er uddannet læge. Hun har været drivkraften bag en stor turn-around af Diakonissestiftelsen, som har gjort Diakonissestiftelsen til en af Danmarks største og mest solide private leverandører af ydelser vedr. sundhed, ældrepleje, psykiatri, børn og uddannelse.

Skiftet fra at være offentlig leder til et topjob i et privat sundhedstilbud har udviklet og udfordret hende. Anne Mette Fugleholm har flyttet sig fra fra at være en perfektionistisk, bedrevidende leder til at være en lyttende og nysgerrig leder, som forsøger at inddrage medarbejdernes input i beslutninger. Hun refererer til begreber som Pippi- og Nomadeledelse, når hun beskriver sin ledelsesstil.   

Anne Mette Fugleholm har opsagt sin stilling på Diakonissestiftelsen og fratræder den 30. juni 2021. Derefter vil hun fortsætte med at arbejde med forretningsudvikling, blandt andet ved bestyrelsesarbejde.

Line Gade er vært og tilrettelægger og Lærke Sødring Nielsen har redigeret. Sundhedskommunikation.com udgiver denne podcastserie.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu