Informe SiM: "Que ningú pensi que amb Biden tornarem a l'era Obama"
Play • 17 min
L'economista Xavier Sala-i-Martín creu que "no serà tan fàcil que Joe Biden capgiri la política de l'administració Trump", sobretot pel que fa a la relació amb la Xina. Potser "l'estil semblarà diferent", però la por que el gegant asiàtic domini la xarxa 5G persisteix. Sí que canviarà la posició dels Estats Units respecte a l'OTAN o l'OMS i els organismes multilaterals.
I en matèria de canvi climàtic, diu Sala-i-Martín, perquè Biden ja ha dit que tornarà als acords de París. El professor de la Universitat Colúmbia espera que Trump no es converteixi en "un okupa a la Casa Blanca" i faciliti el traspàs de poders, després de la seva derrota a les presidencials del 3 de novembre.
Hotel Jorge Juan
Hotel Jorge Juan
Vanity Fair Spain
Hab. 303: Supongamos que Nueva York es una ciudad (y muchas más cosas), con Leticia Vila-Sanjuán
Leticia Vila-Sanjuán vive en Nueva York y trabaja en una agencia de scouting literario. Esta semana se toma una copa en el Hotel Jorge Juan para hablar del documental en Netflix sobre Fran Lebowitz y Scorsese: "Supongamos que Nueva York es una ciudad". También charlamos sobre Bridgerton, Sally Rooney, el neurólogo y escritor Oliver Sacks, la vuelta de Sexo en Nueva York, Lana del Rey, Taylor Swift y diarios de la adolescencia, entre otras muchas cosas. Como siempre, donde siempre. Notas del podcast: - Supongamos que Nueva York es una ciudad: https://youtu.be/MClMxqD-HNA - Artículo Fran Lebowitz en el FT: https://www.ft.com/content/17b39323-0188-481f-881c-b16e6f528cd8 - Fran Lebowitz is never leaving New York: https://www.newyorker.com/culture/the-new-yorker-interview/fran-lebowitz-is-never-leaving-new-york - Bill Cunningham: https://youtu.be/mkQklk_cfVs - Una vocación de editor - Ignacio Echevarría: https://gristormenta.com/uve/ - Discurso Shonda Rhimes: https://youtu.be/EuHQ6TH60_I - Lana del Rey: https://youtu.be/vBHild0PiTE - Oliver Sacks: una vida: https://www.filmin.es/pelicula/oliver-sacks-una-vida - Insomniac City - Bill Hayes: https://www.theguardian.com/books/2017/apr/06/insomniac-city-new-york-oliver-and-me-by-bill-hayes-review - Mortified - "Mi diario es una novela de Jane Austen": https://getmortified.com/episode/166-my-diary-is-a-jane-austen-novel/ - Jon Hamm y Gossip Girl: https://podcasts.apple.com/es/podcast/jon-hamm-watches-gossip-girl/id1547322974?i=1000505080709
1 hr 28 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu