Danske Drabssager
Danske Drabssager
Nov 10, 2020
Raketangrebet
Play • 48 min
Da en 29-årig kvinde en lørdag i 1996 stiller sig i kø for at komme ind til en fest hos naboen, er hun blot en af de mange festglade mennesker denne aften. Men få timer senere er alt forvandlet til kaos og død. I denne udgave af Danske Drabssager hører du eksperterne fortælle om de hektiske timer og dage som fulgte efter en panserværnsraket havde hærget et festlokale på en rockerborg på Nørrebro i København.
Du hører om et afgørende spor på et hustag tæt ved og om, hvordan man obducerer en person, som har fået skader, man ellers kun ser i krig.

Medvirkende: Tidligere drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl, kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen, professor i retsmedicin Hans Petter Hougen, og tidligere anklager Anne Birgitte Stürup.

Vært: Journalist og krimireporter Stine Bolther
Gåsehud
Gåsehud
Nanna & Danica
69 | Selvmordspagten, Dystre forudsigelser og To skrigende mænd
Der er knald på både gåsehud og myrekryb i denne omgang lytterberetninger 😱  Vi skal besøge et hjemsøgt hus i Herlev og en skummel kælder med dårlig energi i en kiosk 👻  En lytter plages af night terrors om hekse og vejsidebomber og en anden forudser 9/11, et hjertestop og en svær operation 🌟 En tragisk dødspagt vækker legetøjet til live og en lytter bliver terroriseret af to skrigende ældre mænd i en gammel lejlighed 👿 Vi præsenterer også vores samarbejdspartner, HelloFresh. Med rabatkoden HELLOGH kan du sammensætte din helt egen måltidskasse til 3, 4 eller 5 dage og vælge frit mellem 14 måltider og spare helt op til 725kr. Følg linket her: https://www.hellofresh.dk Gåsehud er en dansk podcast om… det uhyggelige, som ikke kan forklares. Det som giver os gåsehud. I hver episode dykker værterne, Danica & Nanna, ned i et uhyggeligt emne med flere gåsehudsfremkaldende beretninger. Uhhh... Pssst.. Hvis du kan lide at lytte med til GÅSEHUD, så smid endelig en anmeldelse og en bunke stjerner inde i Podcast app'en. Det vil gøre os helt enormt glade. Vores mål er at give dig et afbræk fra hverdagen med uhyggelige (og hyggelige) afsnit om det overnaturlige.  Har du en idé til et emne eller en specifik sag, vi skal tage en snak om? Eller har du oplevet noget du ikke kan forklare? Så send os mail på Gaasehudpodcast@gmail.com, og vi læser din historie højt i et kommende afsnit. Privat Facebook gruppe (anmod om at blive medlem): https://www.facebook.com/groups/800854850268967/ Instagram og stemmerne bag Gåsehud: https://www.instagram.com/gaasehudpodcast/ https://www.instagram.com/danicachloedk/ https://www.instagram.com/nannalindhardt/ Danicas blog: https://danicachloe.dk/ See omnystudio.com/listener for privacy information.
1 hr 4 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu