Drabet i retssalen
Play • 1 hr 6 min
I løbet af fire minutter og ti sekunder nåede en 67-årige mand at affyre sin oversavede jagtriffel hele seks gange, sigte og ramme sine ubevæbnede ofre. Målrettet og bevidst om sine handlinger. Før han blev anholdt. Selv om gerningsmanden hurtigt var fundet og ovenikøbet tilstod det hele, havde efterforskerne en stor opgave foran sig. Hør drabschefens egen fortælling om de hektiske timer og dage, kom med kriminalteknikker og retsmediciner på arbejde og mød drabsmandens forsvarsadvokat, som fortæller om hendes kamp for en retfærdig straf.

Medvirkende: Tidligere drabschef, Jens Møller Jensen,  advokat Mette Grith Stage, professor i retsmedicin, Hans Petter Hougen og kriminaltekniker, Bent Hytholm Jensen.
Vært: Stine Bolther
Produceret af Bauer Media og True Crime Agency
Gåsehud
Gåsehud
Nanna & Danica
69 | Selvmordspagten, Dystre forudsigelser og To skrigende mænd
Der er knald på både gåsehud og myrekryb i denne omgang lytterberetninger 😱  Vi skal besøge et hjemsøgt hus i Herlev og en skummel kælder med dårlig energi i en kiosk 👻  En lytter plages af night terrors om hekse og vejsidebomber og en anden forudser 9/11, et hjertestop og en svær operation 🌟 En tragisk dødspagt vækker legetøjet til live og en lytter bliver terroriseret af to skrigende ældre mænd i en gammel lejlighed 👿 Vi præsenterer også vores samarbejdspartner, HelloFresh. Med rabatkoden HELLOGH kan du sammensætte din helt egen måltidskasse til 3, 4 eller 5 dage og vælge frit mellem 14 måltider og spare helt op til 725kr. Følg linket her: https://www.hellofresh.dk Gåsehud er en dansk podcast om… det uhyggelige, som ikke kan forklares. Det som giver os gåsehud. I hver episode dykker værterne, Danica & Nanna, ned i et uhyggeligt emne med flere gåsehudsfremkaldende beretninger. Uhhh... Pssst.. Hvis du kan lide at lytte med til GÅSEHUD, så smid endelig en anmeldelse og en bunke stjerner inde i Podcast app'en. Det vil gøre os helt enormt glade. Vores mål er at give dig et afbræk fra hverdagen med uhyggelige (og hyggelige) afsnit om det overnaturlige.  Har du en idé til et emne eller en specifik sag, vi skal tage en snak om? Eller har du oplevet noget du ikke kan forklare? Så send os mail på Gaasehudpodcast@gmail.com, og vi læser din historie højt i et kommende afsnit. Privat Facebook gruppe (anmod om at blive medlem): https://www.facebook.com/groups/800854850268967/ Instagram og stemmerne bag Gåsehud: https://www.instagram.com/gaasehudpodcast/ https://www.instagram.com/danicachloedk/ https://www.instagram.com/nannalindhardt/ Danicas blog: https://danicachloe.dk/ See omnystudio.com/listener for privacy information.
1 hr 4 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu