Lundin-sagen: De forsvundne lig
Play • 53 min
I sommeren 2000 forsvandt en mor og hendes to drenge på 10 og 12 år pludselig. Var de rejst på ferie - eller var der sket en forbrydelse?
Politiet kom hurtigt på sporet af en mand, som i USA havde siddet i fængsel, dømt for drabet på sin mor. Han var siden blevet udvist til Danmark, og havde indledt et forhold til den nu forsvundne kvinde.

Kriminalteknikker Bent Hytholm Jensen og retsmediciner Hans Petter Hougen fortæller i dette afsnit om hvordan de arbejdede nat og dag for at finde ud af, hvad der var sket. Advokat Jakob Buch-Jepsen og tidligere drabschef Jens Møller Jensen perspektiverer sagen og gør os klogere på forskellen på livstidsdom og straffen forvaring.

Medvirkende:
Tidligere drabschef, Jens Møller Jensen, Advokat, Jakob Buch-Jepsen, professor i retsmedicin, Hans Petter Hougen og kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen.

Vært: Stine Bolther
Produceret af Bauer Media og True Crime Agency.
Gåsehud
Gåsehud
Nanna & Danica
69 | Selvmordspagten, Dystre forudsigelser og To skrigende mænd
Der er knald på både gåsehud og myrekryb i denne omgang lytterberetninger 😱  Vi skal besøge et hjemsøgt hus i Herlev og en skummel kælder med dårlig energi i en kiosk 👻  En lytter plages af night terrors om hekse og vejsidebomber og en anden forudser 9/11, et hjertestop og en svær operation 🌟 En tragisk dødspagt vækker legetøjet til live og en lytter bliver terroriseret af to skrigende ældre mænd i en gammel lejlighed 👿 Vi præsenterer også vores samarbejdspartner, HelloFresh. Med rabatkoden HELLOGH kan du sammensætte din helt egen måltidskasse til 3, 4 eller 5 dage og vælge frit mellem 14 måltider og spare helt op til 725kr. Følg linket her: https://www.hellofresh.dk Gåsehud er en dansk podcast om… det uhyggelige, som ikke kan forklares. Det som giver os gåsehud. I hver episode dykker værterne, Danica & Nanna, ned i et uhyggeligt emne med flere gåsehudsfremkaldende beretninger. Uhhh... Pssst.. Hvis du kan lide at lytte med til GÅSEHUD, så smid endelig en anmeldelse og en bunke stjerner inde i Podcast app'en. Det vil gøre os helt enormt glade. Vores mål er at give dig et afbræk fra hverdagen med uhyggelige (og hyggelige) afsnit om det overnaturlige.  Har du en idé til et emne eller en specifik sag, vi skal tage en snak om? Eller har du oplevet noget du ikke kan forklare? Så send os mail på Gaasehudpodcast@gmail.com, og vi læser din historie højt i et kommende afsnit. Privat Facebook gruppe (anmod om at blive medlem): https://www.facebook.com/groups/800854850268967/ Instagram og stemmerne bag Gåsehud: https://www.instagram.com/gaasehudpodcast/ https://www.instagram.com/danicachloedk/ https://www.instagram.com/nannalindhardt/ Danicas blog: https://danicachloe.dk/ See omnystudio.com/listener for privacy information.
1 hr 4 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu