Kukuru
Kukuru
Apr 24, 2021
Holistisch arts Roy Martina over quantumfysica, de Nieuwe Wereld, power en force | #Kukuru 73 Deel 1
Play • 1 hr 23 min

Roy Martina is holistisch arts, inner business coach en een internationaal bestsellerauteur van meer dan 80 boeken. Hij is al jaren een gevestigde naam in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en zelfheling. Hij heeft verschillende methodes op de kaart gezet en is nu helemaal into quantumfysica en hoe je verbonden kan zijn met het 3 dimensionale veld waar je direct kan downloaden. Niet alleen wat je denkt dat mogelijk is maar echt onbegrensd wat je wilt


Tijdens ons gesprek legt hij uit hoe je een gewoonte kan veranderen. Roy legt uit wat het verschil is tussen power en force. Verder hebben we het gehad over dimensies, polarisatie, manifesteren, intuïtie, ego en de verlichte periode van Roy waarin hij helemaal niks at.


In dit eerste gedeelte gaat het ook even over het virus, vaccinatie en de hypnose waar we volgens Roy als schapen in zitten.

En hij legt uit wat zijn toekomstplannen zijn die alles te maken hebben met channelen.

Van wie moeten we het hebben in de wereld? Een fascinerend gesprek waarbij ik gelijk spontaan besloot dat ik er een deel 2 achteraan plakte dat veel meer gaat over de gebruikelijke onderdelen als de ochtendroutine, de 3 boeken, non dualisme maar ook zaken als de healy en de connectie met Roy en de biostabil.


Het gesprek liever met beeld bekijken? Check www.kukuru.nl/roy

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu