S07E27 - Yvonne Coldeweijer over haar juice-imperium
Play ā€¢ 1 hr 22 min

De ongekroonde roddelkoningin Yvonne Coldeweijer begon niet zo lang geleden met het delen van juice over Bekende Nederlanders. Binnen no time kreeg ze een half miljoen volgers op haar Instagram-account Life of Yvonne, lanceerde ze een abonnementsmodel voor extra juice en leverde ze scoop na scoop over haar belangrijkste doelwit: de hypocriete familieman.

Maar met dat succes komt een grote verantwoordelijkheid waar Yvonne op een pijnlijke manier achter moest komen. Ze deelde informatie over de mensen die zich in de Apple Store in Amsterdam verstopten voor de gijzelnemer, waarmee ze die mensen potentieel in levensgevaar bracht.

Yvonne vertelt in dit gesprek openhartig over haar businessmodel, waar haar allergie voor hypocrisie vandaan komt en twijfelt openlijk over de houdbaarheid van haar werk nu andere media haar roddels klakkeloos overnemen. 'Ik zou bijna willen zeggen: neem mij alsjeblieft met een korreltje zout.'Ā 


šŸŽ Dit is de allerlaatste aflevering voor we volgende week verhuizen naar Podimo. Wil je niks missen? Krijg zes maanden gratis toegang tot Podimo via podimo.nl/pom

šŸš€ Bekijk alle shownotes en extra juice op pom.show/juice

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californiƫ op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu