Special #5 Suzan Yücel - Van Atatürk tot Erdoğan: Turkse politiek en de komende verkiezingen
Play • 1 hr 16 min

Het is makkelijk om te verdwalen in een onderzoek over Turkije. Wij hebben het geweten. Begin gewoon ergens, en uren later bevind je je in de diepste gangen van de rabbit hole van de rijke Turkse cultuur. De gangetjes ruiken naar thee, klinken als Tarkan, portretteren machtige oude rijken. Ze worden bevolkt door harde heersers, fanatieke voetbalfans en kundige koks. 

We hebben in onze Turkije-aflevering geprobeerd om zoveel mogelijk gangetjes te verlichten. Soms alleen een klein olielampje, net genoeg voor wat contouren. In andere gangen hebben we bewust een flinke TL-balk opgehangen. Maar we zijn de eersten om toe te geven dat het ons nogal eens ontbreekt aan wattages om het Turkse konijnenhol goed te kunnen belichten. 

Gelukkig hebben we de vrouw met een van de scherpste zaklampen bereid gevonden om even bij te schijnen. Welkom, documentairemaker en mede-podcasthost, Suzan Yücel!

Neem vooral ook even een kijkje op onze website of ga naar

🌍 Twitter.

🌍 Instagram.

🌍 Vriend van de show.

De Grote Podcastlas wordt opgenomen in onze mini-huiskamerstudio in Utrecht en gepresenteerd door Max Gerritsen, Hugo Noordman en Leon Boelens. De eindmontage wordt gedaan door Jonas van Impe.

Wil je de podcast steunen? Sluit je dan aan bij onze Vrienden van de Show.

Adverteren in deze podcast, een op maat gemaakte pubquiz als werkuitje of zoek je een andere samenwerking? Mail dan naar info@grotepodcastlas.nl

De volgende keer gaan we naar: Mali, güle güle!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu