Spår
Spår
May 15, 2023
Trailer - Quick Files
Play • 4 min

I år är det tio år sen Bergwallkomissionen påbörjade sin granskning om Quickskandalen. Efter att Quick blivit dömd för åtta mord friades Sture Bergwall, som han numera heter, för samtliga. Men vad har man egentligen lärt sig? Och vilka förändringar som Bergwallkomissionen presenterade har man gjort för att det som hänt, aldrig ska upprepas igen? I en specialserie för våra prenumeranter släpper vi nu under året en serie vi kallar Quick Files. Vi kommer börja i historien om Thomas Quick själv, som förr kallades Sätermannen, och sen efter det gå igenom rättsfallen ett efter ett, för att försöka förstå vad som egentligen hänt. 


Vill du stödja Spårs journalistik och få exklusiv tillgång till Quick Files under året, samt våra andra granskningar kommande och inlåsta -  bli prenumerant. Du kan prenumerera via Thirdear.studio och då får du full tillgång till den här podden och alla andra program vi gör på Third Ear Studio, såsom Skuggland och Uppgång och Fall. 

Du kan också prenumerera via Acast: https://plus.acast.com/s/sparpodcast eller via Apple Podcaster: https://podcasts.apple.com/se/channel/third-ear-se/id6442569298?l=en


Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu