#6 - Degenerate is te gast en praat ons helemaal bij. (S04)
Play • 1 hr 28 min

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van Arch Enemy, Kjeld en Soundgarden.
Luisteraar Lars kreeg van zijn metalmaten een klustip. De Keiharde Pödcast keihard aanslingeren en met het klussen komt het helemaal goed. Lars brengt ons op de hoogte van het klusresultaat, maar we bellen hem vooral over zijn aanvraag van de band Nevermore. Suzanne is een sucker voor Doom en heeft als tip een track van My Dying Bride meegenomen en Mike heeft het album van het The Black Dahlia Murder uit zijn cd-kast getrokken. De Nederlandse thrashmetal band (en oké met een vleugje melodieuze deathmetal) Degenerate bracht met 'Devastation ahead' in november 2019 in eigen beheer een knaller van een debuutplaat uit. Na een kleine tour werd het ineens oorverdovend stil. Hoe is het met de band? Zanger/ gitarist Rens Hilgers en gitarist Daniel Ruiz Cardo zijn te gast en praten ons helemaal bij, laten ons een snippertje nieuw werk horen en we draaien natuurlijk nog een track van het album.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.

Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu