#12 - 'Problemen Verstappen groter dan gedacht' (S02)
Play • 32 min
Presentatrice Amber Brantsen bespreekt met verslaggever Louis Dekker en oud-coureur Jan Lammers de Grand Prix van Toscane. Genoeg om over te praten, want met acht uitvallers - onder wie Max Verstappen - en twee herstarts was het een spectaculaire race op Mugello.
ThemeTalk
ThemeTalk
Thomas van Groningen en Maurice de Zeeuw
ThemeTalk #154 - Winter Efteling weggesmolten & Disneyland Paris stelt heropening uit
➤ Reageer op deze podcast: themetalk.nl/reageren/ ➤ Steun ons! Doneer aan ThemeTalk: themetalk.nl/doneren/ ➤ Luister via Apple Podcasts: bit.ly/themetalkapple ➤ Spotify: spoti.fi/2RQULSq ➤ SoundCloud: bit.ly/scThemeTalk ➤ Abonneer op YouTube: bit.ly/2Tc6vjX ➤ Volg ThemeTalk op Twitter: www.twitter.com/ThemeTalkNL ➤ Volg ThemeTalk op Instagram: www.instagram.com/ThemeTalk Aflevering #154 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen. De Efteling kwam weer met sombere berichten in de media. Het park verloor vorig jaar de helft van het aantal bezoekers en verwacht een miljoenenverlies over 2020. Grote nieuwe attracties zijn daarom uitgesteld, zegt de directeur in het Brabants Dagblad. In deze ThemeTalk een analyse. Ook andere pret- en dierenparken hebben cijfers bekend gemaakt over coronajaar 2020. Maurice heeft ze allemaal op een rijtje gezet. Wat opvalt: de daling in het aantal bezoekers is overal ongeveer gelijk. Walt Disney World brengt mondjesmaat weer entertainment terug. Vanaf deze zomer is The Festival Of The Lion King weer te zien in Animal Kingdom. Thomas en Maurice zijn fan van de show en vertellen uitgebreid over wat er te zien valt. Disneyland in Californië schrapt alle abonnementen op het resort. De bijna miljoen jaarkaarthouders krijgen hun geld terug en Disney wil niet zeggen of in de toekomst er weer passen verkocht worden. Waarom doen ze dit? Verder in deze ThemeTalk: Sorcerers of the Magic Kingdom, klein onderhoud in de Efteling, corona en de zomer van 2021 en Marble Mania.
1 hr 9 min
Gamekings
Gamekings
Gamekings
EvdWL over Resident Evil Village, Activision Blizzard en Battlefield 6
Het was een interessante week voor de game-industrie. En dat betekent dus ook dat er genoeg te bespreken valt in de allernieuwste editie van EvdWL. Zo bespreken Jelle en Skate de totale waarde van Activision, een lek rond de nieuwste Battlefield, de presentatie van Resident Evil Village op donderdagavond , Sony Santa Monica, Naughty Dog en CD Projekt Red. Een releasedate voor Resident Evil Village Gisteravond werd de Resident Exil Showcase gehouden. Een digitaal evenement geheel gefocust op, je raadt het al, Resident Evil . En natuurlijk draaide het voornamelijk om het nieuwste deel in deze letterlijk en figuurlijk beruchte serie,  Resident Evil Village. Zo hebben we nieuwe details gekregen, lieten ze een nieuwe trailer zien, mochten we onze ogen richten op de eerste officiële gameplay beelden en kregen we ook een releasedate: 7 mei. Maar als klap op de vuurpijl maakte Capcom bekend dat 'Maiden', een demo, meteen te downloaden was. Wat vinden Jelle en Skate van de getoonde beelden van Resident Evil Village? En hebben zij een beetje zin om Maiden te gaan spelen? Er is behoorlijk wat game nieuws Hoewel de eerste paar weken van januari redelijk stilletjes waren, begint de game-industrie ondertussen lekker op gang te komen. We wisten al een flinke poos dat er een nieuwe Battlefield in productie is. Maar nu zijn er ook een aantal nieuwe details uitgelekt. Zo zou de game op de PS5, Xbox Series X en de PC 128 spelers moeten ondersteunen in de multiplayer. Op de PS4 en Xbox One gaat het om 64 spelers. Ook Naughty Dog en Santa Monica zijn actief geweest deze week. Zo is The Last of Us II hard op weg om de meest bekroonde game ooit te worden. En Sony Santa Monica lijkt momenteel bezig met het maken van een nieuwe game. Terwijl ze tegelijk werken aan God of War: Ragnarok. Dat en meer in de nieuwste editie van EvdWL.
1 hr 30 min
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu