#9 - 'Vettel had groot gelijk toen hij over de rooie ging' (S01)
Play • 34 min
In deze aflevering blikken Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Canada, waarin Sebastian Vettel als eerste over de finish kwam, maar niet won. Amber Brantsen is er deze keer niet bij. Of toch wel?
Met Nerds om Tafel
Met Nerds om Tafel
Met Nerds om Tafel
S08E16 – Pedaalkeuzes en EV’s maar 50% opladen met “Electric Felix” Hamer
Felix Hamer, ook wel “Electric Felix” werd jaren geleden verliefd op elektrische voertuigen toen hij voor het eerst in een elektrische Smart door Amsterdam reed. Optrekken als een gek en gratis kilometers sparen door lesauto’s netjes onder de 30% lading aan laadpalen te hangen werd zijn roeping in het leven. Tegenwoordig blogt hij over het leven met EV’s en schrijf hij travel guides over het rijden van lange afstanden door capabel batterij-lading-management. Tijdschema 0:00:00 Boembats 0:02:38 Voorstellen: Felix Hamer 0:04:11 Felix’ liefde voor EV’s 0:15:04 Regeneratie en pedaalvoorkeuren 0:23:41 Hebben elektrische autos ook nadelen? 0:37:17 Hoe zit dat met die laadpalen? 0:44:49 Travel guides voor EV’s 0:57:36 Vragen van de luisteraars 1:32:33 Tips 1:49:06 Afkondiging TIPS Frederik * TikTok musical * Smart Temporal Thermometer - Thermo | Withings * SpeedComfort radiatorfans Floris * My Mechanics Restauratie van allerlei oud spul. Maakt het weer mooi. Heerlijk om te zien, echt rustgevend om vooral iemand anders aan het werk te zien.  * Red Dead Restauration voor ASMR watch repair  Randal * Speech van Arnold Schwarzenegger * MKBHD - Dear Electric Cars! Felix Hamer * Olvid (Europees, veilger crypto dan Signal) * Steve Litchfield Phoneshow (YouTube) * Sony EV * Electric Night Ride (electric motorcycles/motorbikes) * Auke Hoekstra * Ema (Chileense film) * DAMN HONEY (buiten je bubbel)
1 hr 50 min
Gamekings
Gamekings
Gamekings
EvdWL over MSI @ CES, Lucasfilm Games en CD Projekt Red
Mensen, we hebben met zijn opnieuw een week overleefd. En dus is de vrijdag daar. En dat betekent natuurlijk twee dingen. 1. Het is bijna weekend, en 2. het is tijd voor een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live. Koos en Jelle zitten klaar om de allerbelangrijkste gebeurtenissen van de week te bespreken. Zo hebben zij het deze week over de presentatie van MSI op CES, Lucasfilm Games, CD Projekt Red en vele andere topics. MSI pakt uit tijdens de CES Deze week was de CES 2021. Vooral online en voor een klein aantal journalisten ter plekke. Natuurlijk was de partner van EvdW Live, MSI,  hier ook aanwezig. De PC-brand pakte flink uit met behoorlijk veel nieuwe producten. Zo hebben zij het gehad over de GS66 Stealth, GP66 & GP76 Leopard, Stealth 15M en de GE76 Raider Tiamat Dragon Edition. En ja, ook met de 3080 aan boord. Koos neemt deze producten in deze editie van EvdW Live even door. Wie weet zit er nog wat voor Jelle en jullie bij. Een nieuw begin voor Star Wars: Lucasfilm Games Ook was deze week het einde van de (tijdelijke) stilte rond de game-industrie. Na een paar weken lang bijna geen interessante nieuwtjes te hebben gekregen, is het deze week echt los gegaan. Zo hebben we officieel kennis mogen maken met Lucasfilm Games en is er een nieuwe Star Wars game aangekondigd die gemaakt gaat worden door niemand minder dan Ubisoft. Het betreft Ubisoft Massive, de developer achter The Division 2. Zij werken aan een open-world Star Wars game. Maar dat is niet het enige nieuws rond Star Wars. Zo heeft Jedi: Fallen Order een next-gen patch ontvangen en is Battlefront 2 tijdelijk gratis op de Epic Games Store. Koos zijn week dus. Toch? Verder heeft CD Projekt Red een video naar buiten gebracht waarin mede-oprichter Marcin Iwinski zijn excuses aanbied voor de huidige staat van Cyberpunk 2077. We hebben ook een (uitgelekte) datum voor Mass Effect Legendary Edition ontvangen. Kortom, genoeg onderwerpen om eens lekker anderhalf uur over te ouwehoeren. Fijn weekend alvast en stay safe!
1 hr 16 min
Telegraaf Formule 1 podcast
Telegraaf Formule 1 podcast
De Telegraaf
‘Dit was het mooiste Formule 1-seizoen in jaren’
In de nieuwe Formule 1-podcast bespreken voormalig coureur Christijan Albers en onze verslaggever Erik van Haren de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Uiteraard gaat het in de podcast over de teruggeschroefde Mercedes-motor en het toneelstukje van Lewis Hamilton na afloop van de race, waarin de zevenvoudig wereldkampioen Red Bull de hemel in prees. Albers spreekt van een marketingcampagne: „Mercedes wil dit seizoen op de valreep meer schwung geven door een Red Bull ook een keer te laten winnen. Vervolgens kunnen ze zeggen dat ze de hele winter keihard hebben gewerkt om in het nieuwe seizoen weer vooraan te staan.” Ook komt de safety car uitgebreid aan bod, die op het toneel verscheen na de uitvalbeurt van Sergio Pérez. Volgens Albers kreeg de safety car het voor elkaar ’om de saaiste race van het seizoen volledig te verkloten.’ Van Haren: „Iedereen reed daarna door op de hardste band. Het werd meer managen dan racen.” Tot slot blikken Albers en Van Haren terug op ’het mooiste seizoen ooit’ en werpen ze vast een blik vooruit op 2021. Is Mercedes volgend jaar opnieuw heer en meester of zijn de andere teams in staat om een auto te ontwikkelen die is opgewassen tegen het team van Hamilton? Albers is enthousiast: „Nu begint de Formule 1 eigenlijk pas. Het grootste deel van het budget wordt de komende drie maanden uitgegeven voor het bouwen van een nieuwe auto.”
50 min
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu