#63 - Starten met ChatGPT of AI - maak deze 4 veelgemaakte fouten niet
Play • 15 min

Bij het leren van nieuwe vaardigheden, zoals het gebruik van AI / ChatGPT zie ik veel online ondernemers een of meer fouten maken.

In deze podcastaflevering ga ik in op deze fouten en bespreek ik waarom het zo belangrijk is dat je deze fouten niet maakt.

Deze fouten zijn:

  1. AI inzetten, terwijl de basis van het bedrijf nog niet staat.
  2. AI inzetten en verwachten dat dit een magische tool is die al je problemen oplost.
  3. Teveel tijd besteden aan het consumeren van content over AI in plaats van aan het creëren van content met AI.
  4. Het proces van contentcreatie met AI onvoldoende leren en daardoor te snel besluiten dat het niet werkt. Te weinig bereid zijn om hier voldoende tijd in te steken.

Ik zie dit overigens niet alleen bij het aanleren van AI, maar ook bijvoorbeeld bij het starten met TikTok / zichtbaar worden / emailmarketing.

Al deze fouten passen in mijn ogen in de tijdsgeest: we willen dat dingen makkelijk zijn, razendsnel gaan en voor ons opgelost worden. We besteden uren aan het consumeren van content. En daardoor zijn we snel ongeduldig, snel gedemotiveerd en verspillen we stiekem veel tijd die we ook zouden kunnen steken in het grondig aanleren van een nieuwe vaardigheid.

Nuttige links: Meer leren van mij?

En als je klaar bent voor meer hulp, dan zijn hier 4 manieren hoe ik je kan helpen:

1) Luister naar de ‘Online Marketing Met Impact Podcast.’

Elke week zijn er nieuwe aflevering over online ondernemen, social media, content en zichtbaarheid. Je kunt hier luisteren.

2) Volg mij op Instagram

Kom langs, stel vragen, en leer van mijn content en video’s. Hier vind je mij elke dag

3) Boek jouw gratis impact-sessie

In deze gratis sessie van 45 minuten kijken wij samen naar waarom het nog niet stroomt in jouw bedrijf. Na de sessie heb jij duidelijkheid over waar je op kunt gaan focussen in de komende maanden om sneller meer resultaten te halen!

4) Werk samen met mij als je coach

We kunnen op verschillende manieren samenwerken, altijd met als doel jouw bedrijf sneller, makkelijker en fijner te laten groeien. Lees hier alles over hoe je met mij kan samenwerken als jouw business coach. Of koop hier de Masterclass “Creatief met ChatGPT”.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu