Philip May - Fra fucked til farmand
Play • 1 hr 7 min
Samme fødselsdag. Samme Fødselsår. Samme udvikling. Begge har PTSD. Begge er blevet fædre for første gang på samme tid og så er de begge offentligt kendte! TJ & Philip May har ekstremt meget tilfælles og går langt tilbage. Faktisk 15 år. De kender hinanden fra et helt andet liv, end det de lever idag. Et liv med stoffer, fest og selvdestruktion. De fortæller deres sindsyge historier, taler om deres personlige relation, og om den udvikling de begge er gået igennem. Philip fortæller, hvordan det er at se sine 2 soldaterkammerater blive sprængt i luften, om at leve med PTSD og ADHD både dengang og idag, om at blive far og meget meget mere. Hør en af de vildeste og mest inspirerende podcasts. En podcast om diagnoser, stoffer, krig, udvikling og dét at blive far. Få gode råd til at komme ud af et usundt liv og hør 2 venner tale ud for for første gang i 15 år efter begge har vendt deres liv om 180 grader.
Fra TJ til Philip: “Fra hjertet tak Philip, fordi du ville komme og dele ud. Du er en fkn superstjerne og jeg har intet andet end respekt for dig”
Gæst: Philip May
Sponsor: www.Myprotien.dk
Har du et spørgsmål, ris/ros eller et dilemma vi skal tage op i podcasten så skriv en mail til: kontakt.typisktj@gmail.com
Hørehæmmet? Intet problem! Vi har nemlig for jeres skyld fået skrevet podcasten ned i blogform på: www.tj.holdud.dk
Følg TJ på Instagram: @tj.holdud
Tak fordi du lytter!
//TypiskTJ
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu