Poveži žene
Poveži žene
May 11, 2021
Da li mali biznisi imaju potencijal za veliki uspeh?
Play • 39 min

Kada čujete da neko svoj proizvod izrađuje ručno, od prave kože, verovatno pomislite na inostrani brend dostupan našem tržištu, ali kvalitetni brendovi postoje i u našem komšiluku.

Predstavljamo Vam vlasnicu niškog brend Vera Leather, Milicu Mitić. Ideju o sopstveni biznis pokrenuli su 2017.godine u želji da pruže ljudima proizvode od kože koji će trajati.

Nakon ideje, krenuli su u realizaciju. Iz Subotice dovezli su svoju prvu mašinu za šiće koju nisu umeli da puste u rad.

Od samostalnog početka bili su potrebni meseci edukacije, napretka i finansija do timova u proizvodnji sa kojima danas rade. Njihov prvi proizvod bio je kožni novčanik - card holder.

Najveći izazov za njih bio je izbor saradnika i prenošenje znanja dalje. Birali su ljude koje su se nekada bavili ručnim radom i preneli iskustvo na njih.

Milica je odgovorila na pitanja zašto je prisustvo na društvenim mrežama izuzetno važno za njihov brend, koje su ključne stvari za pokretanje sopstvenog biznisa i šta smatra svojim najvećim poslovnim uspehom?

Razvojni put kompanije Vera Leather iz Niša poslušajte u emisji pred vama.

Pokretanje malog biznisa može biti puno prepreka i izazova, zato vas ovim Podcastom želimo inspirisati da je sve moguće.

Postavite Vaše ciljeve i ostvarite svoje snove – od malog biznisa do velikog potencijala.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu