Learningcast
Learningcast
Feb 21, 2019
Onboarding styrker fastholdelsen og tiltrækker talenter
Play • 38 min

Onboarding er det store emne i dagens podcast. Dét at medarbejdere får den bedste start på deres nye job, er nemlig super vigtigt for at de hurtigere bliver effektive og kan levere resultater. Og så gør det jo heller ikke noget, at de føler sig værdsat og får lyst til at blive i virksomheden i lang tid.

Det er et helt særligt format i dag, fordi vi har været heldige at få forsker i rekruttering og Erhvervs-PHD-studerende ved Copenhagen Business School, Kathrine Solgaard Sørensen, i vores lille studie.

Derudover er vi beærede med endnu en videnskapacitet, nemlig Learning & Implementation Consultation og onboarding-specialist fra Learningbank, Ann-Katrine Schepler. 

Sammen taler vi om onboarding, og bl.a. hvorfor der er kommet et øget fokus på onboarding, hvilke udfordringer der ligger for virksomhederne når de skal byde nye medarbejdere velkomne, men også hvilke misforståelser der ofte er omkring onboarding? Og selvfølgelig får du også til sidst konkrete tips til, hvordan du kan onboarde dine medarbejdere bedre.   

Learningcast er podcasten der giver dig insider-tips, inspiration og gode råd, til hvordan man lærer effektivt i virksomheder og organisationer.

Produceret af Learningbank.

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu