Banii Vorbesc
Banii Vorbesc
Dec 31, 2020
Banii Vorbesc Final sezon 4 – Episodul #100 cu Sorin Amzu si Laurentiu Mihai
Play • 46 min

După un an ciudat, care s-a încheiat cu 3 săptămâni de carantină, am reușit să ajungem la episodul cu numarul 100 al emisiunii de educație financiară Banii Vorbesc.

Suntem la finalul sezonului 4, dupa 4 ani de muncă, în care am învățat foarte multe lucruri și am discutat cu zeci de oameni, ajungem și la momentul în care tragem linie la cum a fost până acum.

Anul acesta ne-am păstrat locul 1 în iTunes pe România la categoria business și am dezvoltat canalul Spotify. 

Am ajuns la peste 1500 de urmăritori și pe Spotify.

La aceste cifre, se mai adaugă câteva mii de persoane care ascultă direct episodul în articol (precum este acesta).

În episodul nr. 100 povestim despre cum ne-a folos anul 2020 din punct de vedere financiar, cum a fost pentru emisiunea Banii Vorbesc acest an, ce obiective avem pe viitor și cum va fi sezonul 5.

Mereu ne dorim ca sezonul următor să fie mai bun și cu mai multe informații.

Te las pe tine să afli toate noutățile în acest episod.

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

In episodul 100 am discutat despre:

  • Cum a fost anul 2020 pentru fiecare dintre noi (personal si financiar)
  • Cum a crescut podcastul Banii Vorbesc
  • Ce planuri avem pentru viitor pentru emisiune
  • Ce planuri de viitor la nivel financiar avem noi pentru 2021

Multumim pentru toate ascultarile și pentru tot feedback-ul primit.

Un 2021 ca mai fericit si implinit.

Sa ne auzim cu bine in sezonul 5!

TBF Show
TBF Show
Razvan Cazanescu
7 minciuni pe care si le spun antreprenorii
În acest episod o am invitată din nou pe draga mea prietenă Monica Ion, expert în remodelarea creierului. Monica este persoana care m-a ajutat cel mai mult când vine vorba de tehnici de creștere personală și lucrul cu mine. Este singurul coach pe care îl recomand cu drag oricărui antreprenor care are nevoie să schimbe modul în care gândește pentru a trece la nivelul următor. Mai mult, este singurul coach pe care îl cunosc care reușește să aducă în practică, în realitate, lucrul cu valorile personale și valorile de business. În acest episod vorbim despre minciunile pe care și le spun antreprenorii.  Minciuni despre:  * recrutări *  bani *  parteneri * învățare * automatizare Nu cred că am întâlnit până acum un antreprenor care să nu creadă cel puțin una dintre aceste minciuni. Ideea este următoarea. Poți să fi tu foarte bun la matematica însă dacă una dintre formulele pe care îți bazezi calculele este greșită, atunci nu vei ajunge niciodată la rezultatul dorit. Ei bine, aceste minciuni sunt ca niște formule greșite. Descriu lumea și business-ul într-un mod logic însă eronat. Este ca și cum ai vrea să ajungi din Rusia în America însă tu consideri că Pământul este plat. Vei alege un drum de 3 ori mai lung în loc să zbori direct peste ocean. Acesta este ultimul episod din 2020 și cred că este tema perfectă pentru a încheia acest an. Dacă începi următorul an fără să mai crezi în aceste minciuni atunci cu siguranță vei avea unul mai prosper și mai frumos.
1 hr 33 min
Pe Bune
Pe Bune
DoR
#91 Alexandru Tomescu
Violonistul Alexandru Tomescu s-a născut într-o familie de muzicieni, mama sa e profesoară de vioară, iar tatăl a fost pianist. A studiat la Liceul de Muzică George Enescu și Universitatea Națională de Muzică din București, dar și în Statele Unite și Elveția. În 2007 a câștigat dreptul de a cânta la faimoasa vioară Stradivarius Elder-Voicu  pentru o perioadă de cinci ani. Mai târziu, a câștigat același concurs în 2013 și 2018, și acum o poate folosi până în 2023. Alexandru simte că are misiunea de a aduce muzica clasică mai aproape de oameni, în special în orașele în care nu există filarmonici, și de atrage atenția asupra unor cauze în care crede. Astfel, a cântat pe Stradivarius într-o staţie de metrou, pentru a observa cât de receptivi sunt oamenii la muzică în afara unei săli de concerte, într-o pădure, pentru a milita împotriva exploatării domeniului forestier și în faţa unei case în ruină, pentru a atrage atenția asupra distrugerii clădirilor de patrimoniu. Pentru Alexandru, a fi muzician nu este întotdeauna ceva plăcut, de cele mai multe ori implică studiu continuu, făcut pe unde apucă, în camere de hotel sau în drum spre următorul concert, și oboseală fizică. Însă nu ar alege să facă altceva, pentru că muzica și vioara îi oferă un sens în viață. Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank, o companie care crede în puterea minților creative. Credits: Temă muzicală: Alex Turcu. Editor sunet: Horia Baldea. Asistent de producție: Alina Șincu. Muzică adițională: Johann Sebastian Bach – Preludiu în mi major din Partita a III-a pentru vioară solo (interpretare Alexandru Tomescu); Kai Engel – Sunset; Kai Engel – Ode to the World.
48 min
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu