’Ajax houdt situatie Ihattaren nauwlettend in de gaten’
Play • 58 min

In de nieuwe podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee het laatste voetbalnieuws.

Natuurlijk worden de Europese wedstrijden Ajax, PSV, Feyenoord en AZ van afgelopen week uitgebreid besproken. Driessen en Verweij geven de Nederlandse clubs een goede kans om in Europa te overwinteren.

Bij PSV is het nodige aan de hand. Bij de jonge aanvallers van de Eindhovense club is er irritatie over de houding van Eran Zahavi, merkt Driessen op. En dan de situatie van Mohamed Ihattaren. PSV-coach Roger Schmidt houdt hem twee wedstrijden buiten de selectie. Hij zou ’uitgeput’ zijn. Volgens Driessen en Verweij is de kans groot dat er meer speelt.

„Ajax houdt die situatie nauwlettend in de gaten”, aldus Verweij, die verder ingaat op alle transfergeruchten bij de Amsterdamse club. Zoals de vermeende interesse van Liverpool in Perr Schuurs. Ook komt de contractverlenging van Nicolas Tagliafico aan bod.

Dick Advocaat lijkt het bij Feyenoord goed op de rails te hebben. Is dit echt het laatste kunstje van trainer Advocaat? Driessen weet het zo net nog niet. En hoe lang moet Nicolai Jørgensen nog bij Feyenoord voetballen?

Verder in de podcast Kick-off: de sponsordeal tussen Holland Casino en de Eredivisie, de muziekloopbaan van Memphis Depay, en natuurlijk het overlijden van Diego Maradona.

De Cor Potcast
De Cor Potcast
FC Afkicken
S02E18: Ranking the Cor Potstars
In de laatste editie van dit jaar hebben we het over een andere boeg gegooid. Geen alomvattend thema deze week maar een ludieke spelvorm welk de rode draad vormt. Nadat we een klein beetje de kerstgedachte toelaten in de show, wat goede voornemens hebben geformuleerd en al quizzend erachter komen dat iemand aan tafel een bijzondere prestatie heeft geleverd is het tijd voor het echte werk: Ranking The Corpotstars. Bij wie vind je als eerst drugs in zijn tas? Met wie mag je dochter echt niet thuiskomen? Van wie zou je wel een orgaan gedoneerd willen krijgen? Wij hebben onze hersens erover laten kraken, maar door een groot aantal inzendingen van luisteraars weten we ook wat ‘Cor Potcast-land’ vindt.  Later duiken we in onze favoriete podcastmomentjes van het afgelopen kalenderjaar, komen de nodige muzikale intermezzo’s voorbij en eindigen we zoals altijd met de aanradertjes. Wij nemen een korte vakantie en zullen uiterlijk halverwege januari weer terug zijn op onze gebruikelijke kanalen. Maar voor nu: veel luisterplezier! _Aanraders:_ Bart Het Interview met Jari Oosterwijk in de VI De documentaire Foute vrienden van de NTR Thomas  Het tv-programma Promenade (te zien op 27 en 28 december)  De film Black Panther Maarten Het boek De Avonden van Gerard Reve De Youtube-serie Accepteer de Punchline van Supergaande Voor onze muzikale tippies en check ons muzikale Elftal van de Maand!  Volg ons ook op Twitter en Instagram!
1 hr 6 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu