Impulssi
Impulssi
Nov 4, 2019
Millaista on tulevaisuuden liikenne?
Play • 30 min

Futuristi Perttu Pölönen sekä liikenne- ja viestintäministeriön lainsäädäntöneuvos Kirsi Miettinen pohtivat, millaista on tulevaisuuden liikenne ja miksi tulevaisuudesta keskusteleminen on tärkeää?

Antti Ellosen vetämässä jaksossa mietitään myös sitä, kuinka hyvin Suomen lainsäädäntö mahdollistaa automaation kehityksen sekä sitä, miten ilmastonmuutos vaikuttaa kaikkeen. Entä vähentääkö digitaalisuus ihmisten tarvetta liikkua?

Espoon Leppävaarassa käydään juttelemassa Sensible4-yrityksen varatoimitusjohtajan Tommi Rimpiläisen kanssa siitä, miksi tulevaisuudessa auton omistaminen on monelle tarpeeton ylellisyys. Insertin on tehnyt Ville Riste. Insertin on tehnyt Ville Riste.

Perttu Pölönen suosittelee reittisovelluksia, jotka kertovat reaaliajassa julkisten kulkuvälineiden sijainnin. Kirsi iloitsee liikenteenohjausyhtiö Traffic Management Finlandista ja CaaS Nordicista, jotka avaavat dataa kehittäjien käyttöön ja edistävät tietojärjestelmien yhteentoimivuutta. Antti suosittelee Traficomin ylläpitämää verkkosivustoa tieliikennelaki2020.fi

The post Millaista on tulevaisuuden liikenne? appeared first on ImpulssiLVM.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu