#7 Strategisch Personeelsbeleid - Hoe de teamleider met docenten de schooldoelen realiseert
Play • 42 min
Deze podcast van Leren verbeteren gaat over de rol van de teamleider bij strategisch personeelsbeleid. We bespreken wat strategisch personeelsbeleid betekent én kijken naar de praktijk: Wat is de rol van teamleiders? Hoe werken teamleiders met docenten aan het realiseren van schooldoelen? En hoe begeleiden en beoordelen ze docenten?
We gaan in gesprek met Leren verbeteren-adviseur en interim-schoolleider Sjors van Eijl en met schoolleider Ella Verweij van het Amsfort College. Beleidsadviseur P&O Pascale Anholt vertelt hoe zij de teamleider ondersteunt bij vraagstukken rondom strategisch personeelsbeleid. Bas Wever, interim-teamleider en Leren verbeteren-adviseur, vertelt dat belangrijke informatie voor strategisch personeelsbeleid uit allerlei gesprekken op school kan worden gehaald, waaronder het sectiegesprek.

Leren verbeteren ondersteunt scholen in het voortgezet onderwijs bij het verbeteren van de onderwijskwaliteit. Dit project wordt uitgevoerd door onderwijsadviesbureau B&T in opdracht van het ministerie van OCW.

Voor de shownotes bezoek: www.projectlerenverbeteren.nl/podcasts
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu