Curiozitatea lunii: cum rămânem în partea bună a Internetului? Cu Florin Costache și Raluca Săceanu
Play • 55 min
Curious Lion Podcast, realizat de ING România. Sezon nou, episodul 8. Gazda emisiunii este Marian Hurducaș.

Cum să nu picăm în plasele hackerilor și cum continuăm să navigăm în siguranță pe partea frumoasă a Internetului? În noul episod al podcastului Curious Lion discutăm despre cyber crimes și cybersecurity din două perspective: cea a omului de rând și cea a angajatorului. Pe românește, vorbim despre cum ne putem proteja bunurile digitale, adică datele personale, parolele sau chiar banii.
Alături de Marian Hurducaș îi avem pe Florin Costache și Raluca Săceanu.
Florin Costache este Head of ING Regional Information Risk Management Centre și crede că nu te poți apăra de inamic fără să gândești ca el. Așa că e întotdeauna la curent cu ultimele tehnici folosite de atacatori, el însuși fiind un “white hacker”. Florin a coordonat implementarea programului ING Global de Reziliență la Atacurile Cibernetice în cadrul ING Bank România și este membru și supervizor al Echipei Globale de Răspuns la Incidente Cibernetice.

Raluca Săceanu este Chief Operating Officer la Smarttech247. Raluca s-a alăturat companiei în 2014 și este responsabilă de strategia firmei, portofoliul de soluții și operațiunile globale. Raluca este expert in Information Security si asistă în mod regulat clienții cu privire la implementarea de inițiative strategice de securitate și protejarea datelor.

Află mai multe despre cum te poți proteja și aici: https://ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/securitate
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu