Kein Geloel
Kein Geloel
Nov 30, 2020
#KG179 - "Waarom zo geheimzinnig over Haps?"
Play • 59 min
Zagen we afgelopen zondag het slechtste Feyenoord van dit seizoen? Tegen FC Utrecht was het niet veel soeps, maar dat had dan ook te maken met de volle lappenmand. Van Sven van Beek tot Róbert Bozeník, en van Leroy Fer tot Justin Bijlow; de blessureklanten werden bij Fox Sports allemaal in beeld genomen. Van spookvoetballer Christian Conteh was geen enkel spoor. En hoe zit het eigenlijk met Ridgeciano Haps? Waarom is Feyenoord zo geheimzinnig over zijn afwezigheid?

Johan, Wesley en stagiair Robin hebben het uiteraard ook over de kans op Europese overwintering. Dat komt met een overwinning op Dinamo Zagreb wel érg dichtbij. Het zou een prestatie van jewelste zijn voor Dick Advocaat, die in de eredivisie van Feyenoord een onklopbare ploeg heeft gemaakt. Maar waarom wordt er in de podcast dan geopperd dat Feyenoord misschien een keer beter kan verliezen? Je hoort het in aflevering 179 van Kein Geloel.
De Cor Potcast
De Cor Potcast
FC Afkicken
S02E18: Ranking the Cor Potstars
In de laatste editie van dit jaar hebben we het over een andere boeg gegooid. Geen alomvattend thema deze week maar een ludieke spelvorm welk de rode draad vormt. Nadat we een klein beetje de kerstgedachte toelaten in de show, wat goede voornemens hebben geformuleerd en al quizzend erachter komen dat iemand aan tafel een bijzondere prestatie heeft geleverd is het tijd voor het echte werk: Ranking The Corpotstars. Bij wie vind je als eerst drugs in zijn tas? Met wie mag je dochter echt niet thuiskomen? Van wie zou je wel een orgaan gedoneerd willen krijgen? Wij hebben onze hersens erover laten kraken, maar door een groot aantal inzendingen van luisteraars weten we ook wat ‘Cor Potcast-land’ vindt.  Later duiken we in onze favoriete podcastmomentjes van het afgelopen kalenderjaar, komen de nodige muzikale intermezzo’s voorbij en eindigen we zoals altijd met de aanradertjes. Wij nemen een korte vakantie en zullen uiterlijk halverwege januari weer terug zijn op onze gebruikelijke kanalen. Maar voor nu: veel luisterplezier! _Aanraders:_ Bart Het Interview met Jari Oosterwijk in de VI De documentaire Foute vrienden van de NTR Thomas  Het tv-programma Promenade (te zien op 27 en 28 december)  De film Black Panther Maarten Het boek De Avonden van Gerard Reve De Youtube-serie Accepteer de Punchline van Supergaande Voor onze muzikale tippies en check ons muzikale Elftal van de Maand!  Volg ons ook op Twitter en Instagram!
1 hr 6 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu