Cégépítők
Cégépítők
Nov 29, 2023
“Glamour-napok a munkaerőpiacon” - Balogh Petyával kipróbáltuk a Cégépítők társasjátékot
Play • 36 min
“Az volt a célunk, hogy olyan legyen, mint a valóságban, ahol meg kell hoznod döntéseket” - a Cégépítők podcast legújabb adásában ezúttal nem egy sikeres cégépítőt ismerhetünk meg, hanem a Cégépítők nevű társasjátékot. A formabontó játék tervezője, Győri Zoltán is meghívást kapott a műsorba, ahogy Balogh Petya startup befektető is, hogy együtt játszva ismerjék a MiniCRM első üzleti társasjátékát.

“Konkrétan céggel dolgozó játék, cégépítők témában nincs” - a társasjáték nemcsak különleges, hanem egyedi is, igyekszik minden olyan szituációt lemodellezni, amelyekkel a való életben történő cégépítés közben is találkozhatunk. Másik nagy előnye, hogy a kialakítása miatt szinte végtelen variációban lejátszható, hiszen magát a játék menetét a játékosok döntései alakítják.

A Cégépítők Podcastban bemutatjuk ezt a játékot, amellyel valóban játszva tanulhatunk, hiszen nemcsak a játékban építendő cégünk pénzével és céljaival versenyzünk a többi játékossal. Fontos szempontként jelenik meg a játékban a fókusz és a munkaerő szerepe is, a készítők ráadásul úgy alkották meg a társasjátékot, hogy már a család fiatalabb tagjai is játszhassanak vele.

A Cégépítők Podcast legújabb epizódjában a MiniCRM saját társasjátékát ismerhetitek meg, amelynél legjobb tudomásunk szerint nincsen jobb szórakoztató-edukatív eszköz ebben a témában jelenleg a piacon.

Gyertek és játszatok velünk, vagy csak nézzétek, ahogy Balogh Petya befektető, Győri Zoltán társasjáték-tervező és Egerszegi Krisztián, a műsor házigazdája játszanak a Cégépítőkkel:

00:00 A MiniCRM üzleti társasjátéka, a Cégépítők játszva tanít a cégépítésre és a valódihoz közeli döntések meghozatalára.

15:15 Ahogy az életben, úgy a Cégépítők társasjátékban sem csak a pénz számít, hiszen a lehetőségek tárháza szinte végtelen, tudni kell nemet mondani, és döntéseket hozni!

25:11 Balogh Petya startup befektető nagy döntés előtt áll, hiszen bevezetheti a CRM-et, ami megtérülő befektetés, és hosszú távon bevételt termel a cégépítőnek.

37:18 Krisztián nem gondolkodik sokat, amikor rá kerül a sor, azonnal bevezeti a CRM-et és még egy kis fókuszt is tud magának venni, hogy hatékonyabb legyen az üzletmenet.

57:27 Petya újabb dilemma előtt áll, el kell döntenie, hogy új kollégákat vesz-e fel, amivel szintén nő a cégérték.

1:12:30 Petyának szerencséje van, olcsóbban juthat új kollégához, hiszen “Glamour-napok vannak a munkaerőpiacon”

1:23:56 Krisztián és Zoli elmesélik, hogy hogyan született ez a társasjáték, miért fontos és miért egyedülálló.

Az epizódhoz tartozó extra tartalmakért kattints ide: https://www.cegepitok.hu/2023/11/28/balogh-petya-cegepitok-tarsasjatek/

Hallgasd a Cégépítők Podcastet kedvenc platformodon:
·      Spotify: open.spotify.com/show/2DsU3rzjKkZDHyKhWlbbsq
·      Apple Podcast: podcasts.apple.com/hu/podcast/c%C3…1585202757?l=hu
·      Google Podcast: cutt.ly/7R2GKoj
·      Soundcloud: @cegepitok-podcast-minicrm
A Cégépítők Podcast a MiniCRM-nek köszönhetően jött létre, kövesd be őket:
·      Facebook: https://www.facebook.com/MiniCRM.hu/
·      LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/minicrm/

A Cégépítők podcast felvétele a Brocasterz Stúdióban történik, az adások teljes menedzsmentjét pedig a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi. Ha szeretnéd jobban megismerni őket: brocasterz.com
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu