#011 in gesprek met Robert-Jan 'The Bloody Butcher' Rietveld
Play • 2 hr 28 min
In aflevering #011 ga ik het gesprek aan met Robert-Jan ‘The Bloody Butcher’ Rietveld. Samen met Leen geestelijk vader van de razendpopulaire, in Rotterdam gevestigde, barbershop Schorem en haarproduct Reuzel.

De mannen achter Schorem hebben het barbiersvak in 2011 een nieuw elan gegeven en het (schitterende) ambacht nieuw leven ingeblazen. Dit succes is er niet altijd geweest en bracht in het begin veel onzekerheid met zich mee. Meer dan genoeg mensen hebben de mannen afgeraden een barbershop in Rotterdam te starten.

Maar met passie, hard werken, liefde, aandacht, Rotterdamse schijt én een vleugje geluk hebben de mannen iets neergezet waarop ze meer dan trots kunnen zijn. In dit gesprek gaan we terug naar het ontstaan van Schorem, bespreken we wat passie is, de tegenslagen van succesvol zijn, en de transitie van coke snuivende rockster naar quinoa etende marathonheld.

Geniet van dit gesprek dat door de gedeelde passie enorm dichtbij me staat.

Ik maak deze podcast voor én door jou. Zonder luisteraars wordt het verhaal van deze boeiende mensen niet gehoord. Deel wat ik maak met je familie, vrienden en collega’s en abboneer je op mijn kanaal.

Schorem Website: https://schorembarbier.nl/
Instagram Robert: https://www.instagram.com/the_bloody_butcher/
Reuzel haarproducten: https://www.reuzel.com/
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu