A legkisebb számít csak igazán - egy adás a szenzor technológiákról | Beszélgetés Csikósné dr. Pap Andreával (Óbudai Egyetem) és Mezősi Norberttel (Bosch)
Play • 48 min

A hetedik epizódban a magyarországi Bosch csoport legkisebb termékeit vesszük górcső alá. Az évente milliós darabszámban előállított szenzorokból jóval több készül, mint bármi másból a hazai gyárainkban.

A Bosch Magyarország Podcast legújabb részében Tóth Edit kolléganőnk Csikósné dr. Pap Andreával, az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki karának dékánhelyettesével és Mezősi Norbert MEMS szenzor szimulációs csoportvezető kollégánkkal beszélgetett. 

Az okosruházatokról már mindenki hallott, de azon talán a legnagyobb technológiai fanatikusok is meglepődnek, hogy ma már a sebkötözésnél használt pólyáknál is használnak szenzorokat, amelyek a kötés szorosságát, vagy akár a seb gyógyulásának folyamatát is tudják követni. Persze nem ez az egyetlen érdekesség, tarts velünk a következő egy órában és ismerkedj meg a szenzorok különleges világával szakértőink és műsorvezetőnk segítségével.

---

Impresszum: https://www.bosch.hu/impresszum/szolgaltato/?prevent-auto-open-privacy-settings=1

Adatkezelési tájékoztató: https://www.bosch.hu/impresszum/adatkezelesi-tajekoztato/?prevent-auto-open-privacy-settings=1

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu