Mustiga smaker – det lackar mot jul och Carin avslöjar en hemlis!
Play • 16 min

Lyssnarskaran träder in med sin support och interaktivitet, Camilla Linnér från Swedish Silence, Patrik Fröman med tips på cider och Robert Månsson med tips från tv-programmet ”Fråga Lund”. Carin avslöjar sin hemlis, berättar att hon varit på ”Nobelfest” (Holgers Konditori i Säffle) så vi glömmer tid och rum och först i nästa avsnitt kan vi sätta fingret på vad som är en Smakupplevelse!

Ha, ha! Vill du få en Royal upplevelse klicka på filmen som ligger här! Vad vore Säffle stad utan Holgers, Caroline & Sara med personal!?

Som sagt – utan Dig ”ingen podd”! TUSEN TACK! För rolig Interaction!

Vi är så glada och tacksamma för alla glada tillrop, all interaction och utvecklande feedback som vi får och fått. Jättekul att höra vad du tycker är viktigt och att du delar och ger så fler kommer att tänka på vad som är VIKTIGT på RIKTIGT i deras tillvaro och liv. Podden utvecklas helst ihop med lyssnarskaran – om den väl hittar in och låter podd-dörren glida upp!?

BÖRJA FÖLJA! Så får du ett pling när nytt avsnitt är ute, kl 7 på fredagar jämna veckor. Det fina med podd är att du kan lyssna precis när det passar dig.

Häng på nu – för nästa år blir det andra bullar… det här är en uppvärmning… sista avsnittet för 2020 handlar om det sjätte sinnet som jag (Carin) kallar för intuitionen.

Carins webbplats - www.carincoach.se

Martins webbplats - EGO NetCast

Ha kul med oss – följ oss och connecta på sociala medier! LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter. #callcarincoach

Källor:

BOKTIPS: BONNIERS KOKBOK

Filmer:

Fråga Lund – 47 min in i sändningen om smaklökar på tungan:

Holgers Konditori i Säffle bjuder på Nobelfest med Royal inslag 10 december, som sig bör:

Holgers Konditori i Säffle kör hashtag #callcarincoach – i Coronatider

Shownotes anteckningar med länkar:


More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu