Groeivoer voor Ondernemers Podcast - over ondernemen - door Gerhard te Velde
#46 INTERVIEW - Derek Roos van Mendix & Jonathan Stolk van Capptions - over ambitie, mindset, persoonlijke groei, tech, apps, low-code, bedrijfsgroei, Siemens, je bedrijf verkopen, de Rotterdamse mentaliteit, Coolblue en nog veel meer - business podcast
Nov 19, 2019 · 1 hr 4 min
Play episode

Derek Roos verkocht zijn low-code app bouw platform Mendix aan Siemens voor €628 miljoen en staat nog steeds aan het hoofd van dit groeibedrijf. Terwijl hij heen en weer pendelt tussen Boston en Rotterdam maakt het bedrijf een enorme groei door.

Jonathan Stolk is CEO van Capptions, een bedrijf dat in de apps zit maar (nog) niet verkocht heeft. Met Capptions kan je formulieren digitaal maken. Ook dit bedrijf groeit hard door.

Ik was in Rotterdam voor een dubbelinterview met de heren, die elkaar kennen uit de app-bouwers scene. Ik leerde waardevolle ondernemerslessen en hoop dat jij ook het nodige groeivoer haalt uit deze aflevering!

Veel luisterplezier gewenst met deze aflevering!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl
Volg mij op LinkedIn - Instagram - Facebook

Wat doet Groeivoer?
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Team Groeivoer bestaat uit ervaren ondernemers en coaches met verschillende expertises. Wij helpen jou met online trainingen, 1-op-1 business coaching, een jaarprogramma en de Groeiclub. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.

Is Groeivoer iets voor mij?
Bij Groeivoer werken we graag met ambitieuze ondernemers, die al een tijdje bezig zijn en een volgende stap willen maken. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met je mindset, jouw rol in je bedrijf, je positionering of de winstgevendheid van je bedrijf. Jij bepaalt zelf welke doelen je wilt behalen.

Keertje vrijblijvend sparren?
Geloof jij dat je door te investeren in jezelf, meer resultaat gaat manifesteren in je bedrijf? Lijkt het je interessant om hierover van gedachten te wisselen? Plan dan hier een gratis, vrijblijvende sparsessie met Groeivoer in!

Meer informatie
Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333  

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu