Groeivoer voor Ondernemers Podcast - over ondernemen - door Gerhard te Velde
#33 - INTERVIEW - Remy Ludo Gieling - hoofdredacteur Sprout en MT Magazine over Hard gaan met de beste mensen
Sep 14, 2019 · 1 hr 7 min
Play episode

Remy Ludo Gieling bevindt zich in het epicentrum van ondernemend Nederland. Als hoofdredacteur van ondernemersplatform Sprout en MT Magazine weet Remy precies wat er speelt. Ook heeft Remy goede banden met BNR en het FD. Zo is het aan Remy te danken dat ik columnist geworden ben bij het programma BNR Groeihelden. Thanks Remy!

Sprout laat met haar payoff "startups, scaleups en f*ckups" zien dat ze niet alleen stoere groeiverhalen delen, maar juist ook aandacht hebben voor de 'daily struggle' van ondernemers.

Sprout verzorgd een dagelijkse e-mailupdate met ondernemersnieuws en brengt boeken over ondernemerschap uit. Ik sprak Remy naar aanleiding van het boek "Hard gaan met de beste mensen", een titel die zeker voor groeiondernemers tot de verbeelding spreekt. Je kunt het boel op Managementboek.nl en Bol.com bestellen, maar ik mag ook 3 exemplaren weggeven. Als je dat boek in de wacht wilt slepen, laat even van je horen!

Veel luisterplezier met dit gesprek!

Meer informatie over de Groeiclub voor Ondernemers.
Voeg Gerhard toe op LinkedIn.
Plan hier jouw kennismaking in met Groeivoer.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

-- De Groeiclub voor Ondernemers? --
De Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!

-- Verbinden met Gerhard? --
Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.

-- Business coaching? --
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.
 
 -- Meer informatie? --
Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333. 

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu