Hverdagspsyken
Hverdagspsyken
Jul 18, 2021
Psykisk helse i bedrifter m/ Bruce Atle Karlsen & Oda Karlsen
Play • 58 min

Hvordan påvirker de ansattes psyke bedriften? Hvordan kan man som leder ta vare på arbeidsmiljø? Hvordan kan åpenhet om psykisk helse påvirke de ansattes livskvalitet og arbeidsmiljøet i bedriften positivt? Med oss i dag har vi “Chief performance officer” i Abax, Bruce Atle Karlsen og lærer og frivillig ved The Human Aspect, Oda Karlsen.

Bruce Atle Karlsen har arbeidet i 6 år som “Chief performance officer” i Abax. Han har tidligere arbeidet mye i utlandet, men har i senere tid ønsket å jobbe mer på hjemstedet. I 2014 startet kona hans opp kafeén “Hungry heart” I Larvik og to år senere fikk Bruce stillingen som “Chief performance officer” i Abax, hvor han har jobbet siden.

Oda Karlsen er frivillig i The Human Aspect. Hun har en bachelor i biomedisin og nevrologi og en master i global helse. Hos The Human Aspect er hun prosjektleder for skoleprosjektet “livsmestring” hvor det lages opplegg for skoler. Oppleggene kan dermed brukes i undervisningen for å lære mer om psykisk helse. Utenfor The Human Aspect er Oda lærer på Fagerborg ungdomsskole i Oslo. 

Da er det bare å trykke på play for å lære mer!

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu