Hverdagspsyken
Hverdagspsyken
Jun 13, 2021
Livet som mamma, forretningskvinne og entreprenør m/ Birgitte Vartdal & Silvija Seres
Play • 1 hr 2 min

Hva er utfordringene ved å være forretningskvinne og mamma? Hvordan kan man takle disse utfordringene? Og hva er fordelene? Med oss i dag har vi konserndirektør i Statkraft og mor til to, Birgitte Vartdal og gründer og investor og mor til fire, Silvija Seres.

Birgitte Vartdal er konserndirektør i Statkraft hvor hun har ansvar for vind og solkraft i Europa. Hun sitter også i styret i Yara og er mor til to barn. Hun er utdannet sivilingeniør i fysikk og matematikk fra NTNU i Trondheim og har en mastergrad i finansiell matematikk fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Hun har tidligere arbeidet som administrerende direktør og finansdirektør i Golden Ocean, hatt ulike posisjoner i Torvald Klaveness Group og arbeidet i Norsk Hydros energidivisjon. 

Silvija Seres er gründer og investor og har mange styreverv, bl.a. ved DNV AS, Ruter og Academedia AB. Hun er også mor til fire barn og programleder for podkasten “Lørn.Tech” hvor hun formidler innovasjonshistorier fra bedrifter. Hun har en master i “computer science”, doktorgrad i matematikk og en MBA. Silvija ønsket ikke å bli akademiker resten av livet ettersom hun følte feltet var for smalt og fordi hun er en nysgjerrig person som ønsker å oppleve mer i livet. Hun ønsket seg inn i forretningsverdenen. Hun har tidligere arbeidet blant annet i “Fast Search & Transfer”, vært direktør hos Microsoft, investor og styremedlem i blant annet Statkraft, Dagbladet Medialab, NrK, Nordea Bank, Oslo Børs med mer. 

Da er det bare å trykke på play for å lære mer om hvordan det kan være å være forretningskvinne og mor!More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu