Hverdagspsyken
Hverdagspsyken
Feb 28, 2021
Selvfølelse m/ Fabian, Christine og Georgia
Play • 1 hr 13 min

Hvordan kan det ha seg at episoder som har skjedd med oss i tidlig alder fortsatt kan påvirke oss og vår selvfølelse i voksen alder? Hvordan gå frem dersom man kjenner at man strever med lav selvfølelse eller eget selvbilde?

Fabian Svegaard Tapia, særlig kjent fra filmen Battle, forteller om hvordan han satset alt på et domene i ung alder, for senere å oppleve en skade som skulle påvirke alt. Han reflekterer åpent rundt ulike andre faktorer som og hadde negativ påvirkning på hans livskvalitet og selvfølelse, som han er bevisst på i hans arbeid med å jobbe med egne tanker og følelser.

Hans medskuespiller i Battle, Georgia May Anta aka Gigi, har også reflektert mye rundt selvfølelse og også selvbilde. Hun befant seg i et veldig tøft forhold som hun etterhvert kom seg ut av. Og hun kunne ikke forstå hvordan hun kunne ha satt seg i visse situasjoner og selv befunnet seg i videre negative tanker om sin egen verdi. Det satte i gang en større prosess hos henne.

Christine Ludvigsen deler erfaringer hun har fra terapirommet, og av hennes kunnskap rundt temaet og hva som er viktige faktorer i arbeidet mot å få en bedre og mer stabilt selvfølelse og hva det egentlig vil si å ha et lavt selvbilde. Christine Ludvigsen har fordypning i emosjonsfokusert terapi og særskilt kompetanse på arbeid med lav selvfølelse, traumer og selvskadingsproblematikk

Da er det bare å trykke play og lære mer!

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu