Hverdagspsyken
Hverdagspsyken
Jan 31, 2021
Reflection Night Live Barn Av Rus 14.01.21
Play • 1 hr 40 min

God mandag! Ny episode om ‘barn av rusmisbrukere’ med Marius Sjømæling, John Harald Falk-Stenseth og Egil Nygaard er ute nå!

Ukens episode er en annerledes episode som inngår i serien Reflection Night Live av The Human Aspect. Dette eventet er i regi av Organisasjonen Barn av rusmisbrukere-BAR og The Human Aspect.

Hvordan håndtere en fortid preget av rus i hjemmet? I ukens episode diskuterer vi blant annet hva det betyr når rusen gjør at barn blir voktere av deres foreldre. Lær mer om hvordan det er å vokse opp i et hjem preget av rus, både dop og alkohol. Ikke minst hvordan dette påvirker barn og unge, men også voksne som opplever dette.

Marius Sjømæling startet organisasjonen Barn av rusmisbrukere i 2009, og har vokst opp med rusmisbrukende mor og psykisk syk mor. John Harald Falk-Stenseth - er utdannet barnehagelærer, han har selv vokst opp i et hjem hvor alkohol var en sentral del av hverdagen. Egil Nygaard er klinisk spesialist som også er professor ved psykologisk institutt på UiO.

Sammen med Hverdagspsyken programleder Jimmy Westerheim, snakker de rundt både egne erfaringer og andres opplevelser, om hvordan det er å forholde seg til foreldre som ruser seg - i tillegg til forskning som er gjort på feltet

Det er det bare å trykke play!More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu