Hverdagspsyken
Hverdagspsyken
Nov 1, 2020
Kreativitet og psykisk helse m/ Mike & Carina
Play • 49 min

I denne episoden får du et innblikk i det å jobbe i den kreative bransjen, og det at vi alle har en psykisk helse. Hvordan kan man tenke nytt - til fordel for alle!


Veronica Mike (veronicamike.com) jobber med Creative Confessions (creativeconfessions.org) og It's Friendly, prosjekter som forebygger stigma og arbeidsrelaterte psykiske utfordringer som stress, angst og utbrenthet. Hun har jobbet seks år som kreativ leder og redaktør i et byrå som heter Anti, og var freelancer i New York. Nå jobber hun som senior brand strategist og kreativ leder i byrået Natural State. Mike har selv opplevd å møte på psykiske utfordringer. Hør hva som ble hennes tilnærmingsmåte til dette, og hva hun mener med at bransjen hennes må fokusere på #bærekraftigverdiskapning.


Carina Carl er psykolog, forfatter og lederutvikler (carinacarl.no/). I en arbeidssituasjon som krever stadig at du skaper og presterer, er hun opptatt av at vi må skille mellom stress når det er positivt, kontra når det bikker over i noe negativt. Hør hennes tips til ledere på arbeidsplassene, og hva som er helt avgjørende for å kunne være kreativ, skape og være fleksibel på arbeidsplassen.


Da er det bare å trykke play!More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu