DDP7 - Florian Dirkse over het oprichten van The Ocean Cleanup
Play • 1 hr 2 min

Florian Dirkse is Co Founder van The Green Miles, een boek dat hun 2 jaar durende zeilreis rond de wereld beschrijft (2010). Samen met Boyan slat als co-captain het project The Ocean Cleanup gestart (2012). En in 2016 besloot Florian zijn eigen bedrijf Zeildromen te starten.

Florian vertelt waar zijn passie voor plastic uit de ocean halen vandaan komt, hoe hij internationaal is doorgebroken met The Ocean Cleanup en hoe hij 300 kandidaten heeft verslagen in een kapiteinspak en 5 jaar Kapitein Iglo is geweest.

In deze aflevering hoor je hoe iemand die een probleem zag en in oplossingen denkt ongelofelijk veel voor elkaar kan krijgen. Een man met een missie, en wat voor een!

-------------Belangrijke links-------------
Deze podcast liever kijken dan luisteren? Check ons dan op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCT98GG1IlXXcI8xPeJDy0DQ

Interesse om te werken bij De Duurzame Adviseurs? Check: https://deduurzameadviseurs.nl/vacature-duurzame-adviseur/

Wil je kosteloos naar ons duurzame inspiratie event? Meld je aan via https://nlco2neutraal.nl/event-maart/

Feedback, vragen en suggesties kun je mailen naar welkom@deduurzamepodcast.nl

Help ons!
Vind je deze podcast leuk? Abonneer je op dan op dit kanaal. Ben je helemaal enthousiast? Laat dan een review achter. Dat waarderen we enorm. Zo help je ons om onze missie te verspreiden. Dankjewel!

Meld je aan voor ons komende event via: https://positieveimpact.nu/event/

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu