#ProgressReport - #UstavimoNasilje - Del 4
Play • 59 min

NASILJE: Opazi ga! Sliši ga! Prijavi ga!  Vsakdo izmed nas se je v življenju že srečal z nasiljem bodisi v fizični bodisi v verbalni obliki kot žrtev ali pa kot opazovalec. In marsikdo se je takrat vprašal, če bi lahko preprečil, da je do nasilja prišlo oz. kako bi lahko pomagal, da se to dejanje ne bi več ponovilo. V podkastih #UstavimoNasilje boste prejeli konkretne informacije, kako prepoznati nasilje in kam se obrniti po pomoč ob določeni obliki nasilja.

Gosta podcasta:

Gosta podkasta sta David Razborsek, ustanovitelj in direktor Zavoda Vozim, ki ustvarja iniciative za spremembe na področjih prometne varnosti, trajnostne mobilnosti, zdravega načina življenja in mag. Elvis Herbaj, višji samostojni policijski inšpektor z Policijske uprave Celje, kjer je zaposlen kot vodja oddelka za cestni promet. 

Vsebina #UstavimoNasilje je pripravljena v sklopu projekta Enostavno v pravo smer, ki ga organizira Humanitarno društvo Enostavno pomagam in ga sofinancirata Mestna občina Celje in Zavarovalnica Triglav.

The #ProgressReport Podcast in Humanitarno društvo Enostavno pomagam predstavljata serijo podkastov #UstavimoNasilje , kjer s strokovnjaki debatiramo in iščemo vzroke ter rešitve za težave in tegobe mlajših generacij.

The #ProgressReport Podcast ©

https://progressreport.si

@domenzugelj

all episodes are also available on
Apple Podcasts
https://podcasts.apple.com/si/podcast...
Spotify
https://open.spotify.com/show/65HwY7i...
Google Podcasts
https://podcasts.google.com/feed/aHR0...
YouTube
https://www.youtube.com/c/ProgressRep...

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu