#10 – Knivblokk – Stemmeversjon
Play • 15 min

For å holde orden på kjøkkenbenken og i kjøkkenskuffen, kan en knivblokk være et praktisk alternativ. Knivblokken samler de største kokkeknivene, slik at du har de tilgjengelig når du skal lage mat.

Ved siden av å oppbevare kokkeknivene, sørger knivblokken også for at knivene holder seg skarpe lenger. Samtidig ungår du å kutte deg på fingrene om du oppbevarer kokkeknivene i kjøkkenskuffen.

I denne podkasten finner du en tekst-til-stemmeversjon av vår gjennomgang av ulike knivblokker. Her har vi sett på alternativer fra flere av de mest kjente leverandørene av kokkekniver.

I oversikten finner du spennende alternativer fra leverandører som Wüsthof, Zwilling, Global, Fiskars, Bodum, Mannerströms, Dorre og Eva Solo. Vi har forsøkt å samle et bredt utvalg av design og materialer, slik at du lettere skal kunne velge ut en favoritt.

Intro: Det å oppbevare kokkekniver i kjøkkenskuffen kan være skummelt, spesielt om man har skarpe knivblader. Oppbevaring av kniver i skuff kan fort også resultere i at knivbladet får røff behandling, og at knivene derfor raskt blir sløve.

Ved å i stedet oppbevare kjøkkenknivene i en egnet knivblokk, sørger man for å ta bedre vare på knivene. Bruk av knivblokk gjør samtidig at det blir mindre rot i kjøkkenskuffen, samtidig som man reduserer risikoen for kutt.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu