Varför Amazon?
Play • 25 min

Varför ska du sälja på Amazon?

Varför ska just ditt varumärke och dina produkter finnas på Amazon?
Varför ska du som återförsäljare välja Amazon som säljkanal?
Och varför ska du välja Amazon om du vill växa, expandera och öka dina exportandelar?

Oavsett om du redan säljer på Amazon idag, eller om du med nyfikenhet ser möjligheter med Amazon - eller om du idag ser Amazon som ett hot- så kommer du i det här första avsnittet av Amazonpodden Nordisk Amazon Akademi få alla de anledningar som ger svaret på frågan; Varför Amazon?

Du kommer att få ta del av oändligt med tips, strategier, taktiker, anekdoter, intervjuer, inspiration och case studies om Amazon i de kommande avsnitten, så visst finns det inget bättre  ämne att börja med än att reda ut varför du ska finnas på Amazon, lokalt och globalt?

För dig som har frågor eller ämnen som du gärna skulle se att jag tar upp i Amazonpodden Nordisk Amazon Akademi, så kan du maila carl@carlhelgesson.com. Kanske blir det just din fråga som blir ett ämne för kommande avsnitt.

 I Veckans Amazon-Tips så får du via email de senaste nyheterna om Amazon, tips och tankar på hur du bättre ska kunna lyckas på Amazon. Du kan registrera dig för Veckans Amazon-Tips på: bit.ly/amztips

För dig som vill skaffa dig en gedigen kunskap, kompetens och de rätta verktygen för att skapa verklig framgång på Amazon så kan du anmäla ditt intressen för Komplett Nordisk Amazon Akademi  (KNAA) - den mest kompletta Amazonutbildningen på marknaden - helt digital och dessutom på svenska. De företag och personer som gått utbildningen har gett den oerhört höga betyg och den kunskap som KNAA gett dem har gjort dem till riktiga proffs på Amazon.

Här anmäler du ditt intresse för Komplett Nordisk Amazon Akademi: KNAA.se

Upplever du att det här avsnittet var värdefullt för dig? Glöm inte att dela avsnittet på dina sociala medier och skriv en review!

Tack för att du lyssnade och vi hörs nästa vecka!

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu