AAA Landje
AAA Landje
Sep 30, 2022
45 - Ik vertrek -of ik vertrek niet, dat kan natuurlijk ook (plus: de internationale carrière van Lodewijk Asscher)
Play • 1 hr

Russische mannen die een oproep vrezen om te gaan vechten aan het Oekraiense front, proberen massaal het land uit te komen. Vaak duizenden kilometers rijden, onderweg zijn ze al snel 1000 euro kwijt aan smeergeld, bij checkpoints en de douane. Maar: dan ben je wel in Kazachstan. In Nederland probeert het kabinet ook koste wat kost de boel bij elkaar te houden, alleen dan wel gratis: Rutte en Kaag zochten de media op en Rob Jetten moet op luistertoer. Daar hoeft hij met AAALandje  gelukkig de deur niet voor uit.

AAAlandje is een vrolijke politiek-journalistieke podcast voor mensen die geen tijd hebben voor politiek, en politici die geen tijd hebben voor mensen.

*ingezonden mededeling*
Help Rob en zijn kornuiten met luisteren: schrijf een review over deze podcast en druk op het hartje en abonneer je op AAAlandje. Ook leuk: geef gratis onbeperkt abonnementen cadeau: in elke podcast app! Exitviagiftshop.nl

Shownotes
Lees hier het verhaal dat Lodewijk Asscher schreef over Oekraiense inburgering in Europa

Fragmenten uit de Avondshow met Arjan Lubach (en vooral Tex de Wit), OP1 in 't Catshuis en uit onze opensource jinglefabriek.

Muziek: Setuniman en Causmic ccnc

Support the show

laat ons sterretjes zien, en kijk eens rond in ons hoofdkantoor.

Of subscribe, dat kan natuurlijk ook.
Het is gratis en vrijblijvend.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu