Studievalg Danmark
Studievalg Danmark
Jun 21, 2022
Multiplatform storytelling & production - Lyden af Studievalg
Play • 23 min

Studievalg Danmark har samarbejdet med Kirstine og Frederikke omkring to podcasts, som de gerne ville producere i forbindelse med deres eksamensprojekt. Dette samarbejde er der kommet to rigtigt gode podcasts ud af. De beskriver selv projektet således:

Hej! Vi hedder Kirstine og Frederikke, og vi står bag podcasten "Lyden af Studievalg", hvor vi snakker om alle de ting DU nok tænker på inden dit valg af studie Vi afmystificerer vores fælles fordomme og gør dit studievalg lettere med en øl i hånden og et grin i mundvigen. Til dagligt læser vi kunsthistorie på 4. semester på Århus Universitet og arbejder på café og bosted - og ellers hygger vi bare. Vi håber, du vil lytte med!

I dette andet afsnit af Lyden af Studievalg snakker vi med Josephine Hald, som læser Multiplatform storytelling and production på VIA University i Århus. Vi snakker med hende om de fordomme der er omkring studiet. Dette i et forsøg på at afmystificere det at starte på studie. På vores Instagram @lydenafstudievalg kan I se nogle "behind the scenes", fra da vi havde Josephine på besøg.

God lytter! 

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu