Élvezni a bizonytalanságot vagy szorongani az ismeretlentől...?
Play • 27 min

Élvezni is lehet a bizonytalanságot, ha megvan az a képességünk, hogy elengedjük a téves koncepcióinkat és azonosulásainkat. Sok esetben, amikor új kihívásokkal szembesülünk, egyben egy hatalmas lehetőséget is kapunk a fejlődésre, a növekedésre és akár a korábbi "biztonságos" életünk meghaladására.

Ha a stabilnak gondolt élethelyzetünk felborul valamilyen külső változás vagy belülről jövő hívás nyomán, hirtelen a légüres térben találhatjuk magunkat, kapaszkodók után kutatva. Érdemes ilyenkor is a belső világunkban keresni a stabil pontot és a saját középpontunkhoz visszatérni. 

Ebben az adásban kibontjuk, hogyan lehet élvezni a bizonytalanságot a legviharosabb körülmények között is és milyen transzformációt hozhat az életünkbe, ha képesek vagyunk beleengedni magunkat egy ilyen szakaszba.

További érdekességeket és még több adást a podcast weboldalán találsz:

https://semmitteves.hu/35-elvezni-a-bizonytalansagot/

Köszönjük, hogy hallgatod a podcastet - bízunk benne, hogy élvezni fogod az új adásokat is, és bátran iratkozz fel az Apple Podcasts, Google Podcasts vagy Spotify alkalmazásban!

Barátsággal,
Zalaba Krisztián és Gürtler Gábor 

2022. május 26. (csütörtök) 23:59-ig lehet jelentkezni a Táborba - vagy addig, amíg betelnek a szabad helyek. Kevesebb mint 10 hely maradt, szóval ha még gondolkodsz rajta, akkor érdemes akcióba lépni: https://semmitteves.hu/tabor/

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu