NEDA
NEDA
Apr 17, 2020
#95 - Distansevingleren Runar Sæther | Hva driver han med i England, egentlig?
Play • 1 hr 47 min

Hva driver en av norges beste ultraløpere med borte i England, egentlig?

Du har sikkert hørt om Runar Sæther, bedre kjent som @runarsworld på insta. I praten vår kaller jeg han for en "distansevingler", og det med god grunn. Han hopper fram og tilbake mellom 5km, maraton og 100km og gjør det bra på stort sett alt han stiller opp på. Til daglig jobber han i SATS. I fjor sommer flyttet han til England og pendler fram og tilbake til Norge. Dette jetset-livet er nå satt litt på vent pga korona-situasjonen. 

Men hva driver han egentlig med der borte i UK? Hvordan er hverdagen? Hvordan er stiene han løper på? Holder han det gående med løpinga? Hvordan er løpekulturen der han bor? Hva er greia med fell running? Hvordan begynte han med løping? Kan hans bakgrunn i dykking være hemmeligheten til hans sjukt høye VO2Max? Hvilke skader har han slitt med opp gjennom årene? Hvordan dealet han med de? Hvordan klarer han å hoppe fram og tilbake mellom distanser og fortsatt prestere? Hvorfor løper han egentlig?

Noen relevante lenker:

Hvordan kan du støtte podcasten?

1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu