NEDA
NEDA
May 12, 2019
#53 - Formtopping | Elisabeth Borgersen og Askild Vatnbakk Larsen
Play episode · 2 hr 6 min

Dette er en rundt-bordet-diskusjon med tre ultra/terrengløpere som nettopp har gjort det meget bra i konkurranse. Hva er deres oppskrift for å prestere optimalt når det gjelder som mest?

Rundt bordet sitter rykferske NM-bronse-vinner Askild Vatnbakk Larsen, Elisabeth Borgersen, som nettopp gjorde en solid 8. plass i det 115km lange Madeira Island Ultra Trail og programlederen, Hans Kristian Smedsrød som nettopp løp inn til en topp 10-plassering i Mt. Awa Skyrace i Japan.

Lenker 🔗


Hvordan kan du støtte podcasten?

1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu