NEDA
NEDA
Apr 26, 2019
#50 - Japan 🇯🇵
Play • 2 hr 57 min

Mt. Awa Skyrace race report, reiselogg, dokumentering av japansk fjelløpekultur, intervjuer, stemningsrapport og mye mye mer!

Jeg tok meg noen ekstra dager i forkant av Mt. Awa Skyrace til å være litt turist i Solens rike. Jeg tenkte det ville vært kult å studere fjelløpekulturen deres på nært hold. Jeg kontaktet derfor race director Hiroaki i forkant av reisen og hørte om jeg kunne besøke han, løpe litt i fjellet og dokumentere det hele. Kanskje ville jeg få svar på hvordan japanerne trener, hva de spiser, hva slags utstyr de bruker, hvordan mindset de har osv.. Leser de Murakami og mediterer mens de løper? Driver de med såkalt forest bathing? Løper de kun mot øst? Det var mye jeg lurte på, og jeg glemte å spørre om halvparten. Men mye fikk jeg svar på, og det skal du straks får høre.

Denne episoden er ikke bare unik mtp. at jeg dro til andre siden av jordkloden for å gjøre et race og for å dokumentere fjelløpekulturen der borte, men det er attpåtil episode nummer femti av denne sjuke podcasten. Tenke seg til..

Om du leser denne teksten vil jeg at du skal vite at jeg setter sykt stor pris på at du både lytter på podcasten og at du leser denne teksten. Det er nemlig noen ressurser her som du kanskje vil sette pris på.

Lenker 🔗

Hvordan kan du støtte podcasten?

1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu