NEDA
NEDA
Mar 22, 2019
#48 - Lorenza Walker skal sykle rundt jorda på 100 dager
Play • 3 hr 35 min

Lorenza Walker (30) er Foodora-bud, norgesmester i downhill skateboarding, grafisk designer og et menneske med en ekstremt rastløs fot. I 2020 planlegger hun å sette verdensrekord og sykle rundt hele jordkloden på under 100 dager. Hun har hatt noen kraftige helse-setbacks, hun har brøytet veien for andre kvinner slik at terskelen for å drive med feks downhill skateboarding og andre mannsdominerende idretter ikke er så høy som den var da hun startet. Hun er et banebrytende menneske med høye ambisjoner, rett og slett.

Vi går i dybden på alt, folkens. Ikke tenk på det.

Lenker 🔗

Hvordan kan du støtte podcasten?

1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu