NEDA
NEDA
Feb 8, 2019
#44 - Amir har gjort noe helt ufattelig | Intro med Patrick
Play • 5 hr 34 min

Jeg ble kjent med Amir i badstua på Ringnes Park Elixia for et par år siden. I august 2018 gjorde han noe helt sjukt kun for å bevise for seg selv og alle andre om at alt er mulig. I dagens episode forteller han for første gang til "verden" i fullformat hva han faktisk gjorde. Jeg kan røpe at det ikke var et ultraløp, men det er på høyde med det Karl Meltzer og Scott Jurek gjorde på Appalachian Trail og det Kilian Jornet gjorde på Everest. Det verste er at nesten ingen har fått det med seg. Nå får du høre alt om det, kjære lytter. 

Relevante lenker 🔗

Hvordan kan du støtte podcasten?

1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu