NEDA
NEDA
Dec 22, 2018
#40 - Thomas Stordalen – ærlig talt! (1/2)
Play • 2 hr 3 min

Thomas Stordalen er i dag en merittert ultraløper og en klassisk gladlaks. Men det har ikke alltid vært slik; han har en trøblete barndom og har opplevd saker og ting man ikke bør bli utsatt for i den alderen. Han har kjempet seg opp fra et usunt liv med overvekt, drugs og depresjon, men har på mirakuløst vis klart å karre seg opp fra gropa. I denne jule-episoden av NEDA åpner han seg opp til programlederen og alle våre tusen lyttere. Det går rett og slett ikke an å IKKE like Thomas. Han er gulle god.

God jul, da, mafakkas!

Aktuelle Lenker 🔗

Hvordan kan du støtte podcasten?

1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 


Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu