NEDA
NEDA
Jun 2, 2018
#19 - Sidespor-Bjørnar avslører sine ultra-hemmelige ultra-hemmeligheter
Play • 2 hr 10 min

Du vil ikke tro hva han avslørte!! 

Bjørnar er en merittert, aktiv og ivrig terrengultra-løper med en stor passion for å være ute i skauen og å velge stier som er så lite mainstream som overhodet mulig – derav navnet til nettsiden hans sidespor.net

Vi snakker om alt fra utstyr, race-planer, filosofering rundt løping, stier, race som er verdt å gjøre, vi spiser boller, snakker om gjærbakst, og mye mye mer. Enjoy! 

Her finner du Bjørnar (når han ikke er på stien)

Ting vi snakket om / nevnte

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu