NEDA
NEDA
Mar 23, 2018
#12 - Ultraløping-geek-down med Margrethe Fjetland Løvold og Patrick Stangbye
Play • 3 hr 16 min

Margrethe Fjetland Løvold er en bad ass ultraløper. Hun har nettopp vært på en to måneders lang treningsleir på Gran Canaria og avsluttet den med det 128km lange racet Transgrancanaria, hvor hun kom på en blazing 20.-plass. Hun kom til crib'en min på Disen med en pose kokosboller, og sammen med Patrick Stangbye pratet vi om alt og ingenting, men mest om Margrethe og hennes løpekarriere og treningsfilosofi. 

Aktuelle lenker til ting og folk vi nevnte i episoden

Filmer som vi nevnte

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu