NEDA
NEDA
Mar 16, 2018
#11 - Slåssing og bro science med Bilal Chaudhry
Play • 3 hr 47 min

Bilal er vert i podcasten Fight Night Oslo - en podcast hvor han og hans kompanjong Reza hovedsakelig snakker om fighting og såkalt bro science. Vi sitter på gulvet hjemme hos meg og spiser injera, reinsdyr, hummus, kimchi, bcaa og vegansk protein-shake og går i dybden på MMA og kampsport generelt. Det er seff en solid dose bro science i denne episoden også. Kos deg! 

Aktuelle lenker:

Intro-shout-outs:

Soundtrack:

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu