NEDA
NEDA
Mar 9, 2018
#10 - Høydetrening med Mo Farah og Mudane Team i Etiopia og VO2max-testing
Play • 2 hr 30 min

For å bli en bedre løper dro jeg i februar 2018 på en tre ukers lang treningsleir i Etiopia. Her bodde jeg og trente på 2700moh. Jeg gikk vitenskapelig til verks for å måle effekten høyden hadde på kroppen min og tok blodprøver, VO2maks-test og laktat-profil hos Nimi før og etter oppholdet. I denne episoden av "Nå er det alvor" tar jeg deg med på hele prosessen. Og det ville jo selvfølgelig ikke vært en vaskeekte Nå er det alvor-episode uten alvorlige avsporinger innimellom. 

Video-variant

Denne episoden kommer også i videoform, men kun for å vise stillbilder for å akkompagnere lydsporet. Link: https://youtu.be/pXy5BwEO5b4

Aktuelle lenker

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu